boris poljak

Pod mentorstvom nagrađivanog snimatelja i direktora fotografije Borisa Poljaka, Kino klub Split organizira praktičnu radionicu Snimanja i vizualnog pripovijedanja u sklopu edukativnih programa za građane. Radionica će se održati od 30. listopada do 02. studenog u prostorijama Kino kluba, a namijenjena je svima onima koji žele naučiti osnove snimanja i upravljanja kamerom.

Kino klub Split organizira set praktičnih radionica koje polaznike usmjeravaju u različite metode stvaranja i produkcije.  U sklopu edukativnih programa  održat će se radionica Snimanja i vizualnog pripovijedanja pod mentorstvom Borisa Poljaka. Radionica će trajati 30. listopada do 02. studenog u prostorijama Kino kluba Split (Ulica slobode 28, Dom mladih), a na nju se mogu prijaviti svi zainteresirani koji se žele upoznati s osnovama snimanja.

Za redovne članove kluba sudjelovanje na radionicama je besplatno, dok za sve ostale cijena trodnevne radionice iznosi 150 kn*. Prijave na radionicu otvorene su do 28. listopada, a možete se prijaviti putem prijavnog obrasca. Broj polaznika je ograničen, a u slučaju povećanog interesa, selekcija će se napraviti na osnovu kvalitete prijave. 

Boris Poljak rođen je 1959. godine u Splitu, gdje je završio gimnaziju i studirao pravo. U Kino klubu Split od 1978. sudjeluje u realizaciji desetak neprofesionalni filmova kao snimatelj ili autor. Od 1988. profesionalno se bavi filmom. Kao direktor fotografije snima preko pedeset kratkometražnih (dokumentarnih i eksperimentalnih) filmova te tri dugometražna igrana filma i nekoliko dugometražnih dokumentarnih filmova. U svojstvu redatelja snima sedam filmova od kojih su tri u koautorstvu s Damirom Čučićem. Dugogodišnji je član Kino kluba Split i Hrvatskog filmskog saveza. Voditelj je mnogih snimateljskih radionica (Medijska škola „Ante Peterlić“, Kino klub Split itd.) Nagrađen je brojnim nagradama na domaćim i međunarodnim festivalima, od kojih su najznačajnije nagrade u Nyonu i Karlovym Varyma i Oberhausenu. Živi i radi u Splitu.

Više detalja o pojedinim programima i predavačima možete pronaći na stranicama Kino kluba Split ili poslati upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Napomena: za prve tri radionice u organizaciji kluba plaća se participacija u iznosu od 150 kn. Nakon završene tri radionice polaznici se mogu učlaniti u klub, te dalje radionice pohađati besplatno uz uvjet redovnog članstva. Novi članovi koji prethodno nisu pohađali edukativne programe ili nisu redovni članovi, također imaju obvezu plaćanja prve tri radionice u organizaciji kluba.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij