hren

Albina Grčić na drugoj probi za nastup na ovogodišnjem Eurosongu je pokazala specijalne efekte koje će imati u polufinalnoj večeri 18. svibnja kada će se boriti za finale.

Albina Grčić (22) odradila je uspješno i drugu probu na pozornici u Rotterdamu gdje će Hrvatsku predstaviti na polufinalnoj večeri 18. svibnja i boriti se za finale koje je četiri dana kasnije. 

Kako pišu na Eurosong.hr, mlada pjevačica je odlično zvučala i bez problema je odradila vokalni dio skupa sa zahtjevnom plesnom koreografijom. Tijekom Albininog nastupa se isticala igra laserima u razlitičitim bojama. 

Usto su se pojavila četiri holograma pjevačice što je bilo prilično efektno, a Grčić nije skidala osmijeh s lica tijekom svoje izvedbe pjesme "Tick-Tock. Nakon što je završila s nastupom Albina je pozitivno iznenadila novinare zahvalivši im se što su je gledali što se njima svidjelo.

Imala je na sebi kostim, koji je kreirao Juraj Zigman, u kojem se pojavila i na prvoj probi i neki su prigovarali da previše pokazuje. "Moram samo reći da je taj kostim napravljen u tri sloja, da sam ja apsolutno prekrivena od glave do pete. Osjećam se ugodno u njemu", objasnila je ranije pjevačica. Ranije je najavila i specijalne efekte na pozornici, no naglasila je da neće pretjerivati s njima. 

"Odlična je, mislim da je finale sada definitivno neupitno", "Rasturila je", "Još uvijek nije gola za sve koji misle da je", komentirali su Albinini obožavatelji njezinu drugu probu na Instagram profilu Eurosong.hr.

Izvor: Dnevnik.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij