I DOK glazbena industrija ostaje jedna od najpogođenijih pandemijom koronavirusa, Saša Antić jučer je, pod svojim pseudonimom Alejuandro Buendija, predstavio novi singl Dešpeardo.
Prošle godine 47-godišnji glazbenik u polušali je izjavio da razmišlja o taksiranju, a sad smo ga odlučili priupitati o tome. "Odustao sam od taksiranja, malo sam se raspitao i utvrdio da je u Splitu premalo posla, a previše taksista. 

Razmišljao sam onda o češljanju pasa, al sam se okanio i te ideje nakon prijetnji iz češljačkih krugova. Sad razmišljam o slaganju pločica, imam vezu u keramičarskom podzemlju. Ironija je što je jedino zanimanje za koje sam stvoren i u kojem bih bio najbolji, ono predsjednika Republike, ali to je, nažalost, nemoguće jer bih onda trebao biti zapovjednik vojnih snaga, a zbog problema s kralježnicom ne smijem nositi velike terete ni skakati preko zapreka u rovove", kazao je Saša za Index.

No glazbenik, i dalje mnogima najpoznatiji po svom angažmanu u TBF-u, kaže kako se situacija malo ipak promijenila. "Za sada imamo dogovorenih 20-ak svirki i još neke pod upitnikom, a i solo imam dogovorenih nekoliko svirki", govori nam.

Saša prati i svjetske trendove: sviđa mu se i ideja monetizacije glazbe kroz NFT-ove (non-fungible token), kao što su već napravili Kings of Leon, Grimes, Weezer, a uključuje se i sve više glazbenika. "To je jako zanimljiva stvar, ali bojim se da je Hrvatska premalo tržište za takve eksperimente, možda za koju godinu, ali tko zna, ako nam padne kakva genijalna ideja, zašto ne", kaže.

S nama je podijelio i još jednu vijest. "Novost i iznenađenje je što smo snimili pjesmu s vokalnim sastavom CAMBI, Josip Radić potpisuje glazbu, a ja sam koautor stihova, to je jedna odlična zezancija i jako sam sretan zbog te suradnje. Radimo pomalo na par novih stvari, krčka se lagano, bit će dobar šug. Perspektiva je neizvjesna, a što je sljedeće, zna samo Vidoviti Milan", zaključio je.

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij