hren

SANJA NAGRADU?
Pitate li slavnog Al Pacina kakav mu je bio ovogodišnji uvod u ceremoniju dodjele nagrada Zlatni globus, odgovor ne morate dugo čekati, jer dovoljno je zaviriti malo na društvene mreže

Zvijezda Amazonove serije 'Hunters' nominiran je bio za Zlatni globus za najboljeg glumca u televizijskoj dramskoj seriji.

S kakvim je uzbuđenjem Pacino dočekao kategoriju u kojoj je nominiran, najbolje pokazuju snimka koja kruži društvenim mrežama.

Nagradu za svoju ulogu lovca na naciste Pacino na kraju nije osvojio. Pripala je engleskom glumcu Joshu O'Connoru za utjelovljenje princa Charlesa u seriji 'Kruna', a Pacino ju je mogao samo sanjati i to, kako se čini, tek nekoliko sekundi prije proglašenja pobjednika kategorije.

Korisnicima Twittera nije dugo trebalo da počnu zbijati šale, a dok jedan pozdravlja 'prijatelja jastuka', drugi se sprdaju na račun same ceremonije.

'Iskreno, bilo bi mu bolje da je sve jednostavno prespavao', jedan je od komentara, a jedan korisnik Twittera kaže kako je 'Uspavani Al Pacino na Zlatnim globusima upravo ono kako je slavne osobe povezivao s takvim svečanostima'.

Netko je iskopao fotografiju još jedne uspavane zvijezde te 'organizirao' borbu uspavanog Al Pacina protiv uspavanog Martina Scorsesea.

Al Pacino je osvojio ukupno četiri Zlatna globusa i jednu počasnu nagradu Cecil B. DeMille, no znamo li da je gotovo dvadeset puta bio nominiran, ne može mu se zamjeriti ako je malo drijemnuo, ili možda bacio oko na nešto uzbudljivije na svom pametnom telefonu.

Izvor : Tportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij