hren

Razlike između muškaraca i žena su više nego očite, osim možda u rijetkim slučajevima. Osim očitih fizičkih razlika tu su i razlike u ponašanju, seksualnim potrebama, izražavanju osjećaja… Svi će se složiti da su razlike ponekad zaista ogromne.

No osim kompleksnih razlika koje muškarce čine muškarcima, a žene ženama, postoje i one simpatične male razlike u ponašanju koje mnogi ponekad ni ne primjećuju. Evo nekih:

Žene nemaju kao muškarci naviku češkati se po glavi kada razmišljaju o rješenju nekog problema. Osim što ne vole pokazati da su zbunjene, to ne rade i kako ne bi pokvarile frizuru.

Žene ne shvaćaju, bar dok im se ne objasni, zašto nogometaši u živom zidu dok se izvodi slobodni udarac drže ruku na intimnom dijelu tijela. One se također nikada ne stresu, odnosno ne naprave bolni izraz lica kada gledaju scenu u kojoj muški lik dobije nogom u međunožje.

Nakon tuširanja žene obično ručnikom omotaju glavu i naprave turban. Taj pomalo orijentalni ritual ponekad traje samo minutu, no iz nekog nepoznatog razloga sve žene to vole.

Mnoge se žene brinu kako izgledaju za vrijeme seksa.

Žene se ne naljute kada im se gaće uvuku u stražnjicu. One sretne i vesele skakuću u tangama i ne smeta im što im komad tkanine stoji u intimnom dijelu tijela.

Žene otvaraju boce otvaračima, nikada pomagalima poput drugih boca ili upaljača.

Žene se osjećaju čudno ako šećući gradom ne nose nešto u rukama. To je zato što stalno hodaju s torbama, a često vuku još dodatne vrećice.

Žene su ravnodušne prema svojim genitalijama, ne nadijevaju im čudna imena i nadimke te ne pričaju s njima. I nikada nisu na njih ljute.

Dok se voze javnim prijevozom žene drže prekrižene noge. Stoga rado pored njih sjedaju muškarci jer znaju da se mogu raširiti i sjediti komotno.

Dok zijevaju žene ne pokrivaju usta stisnutom šakom nego vrhovima prstiju ili suprotnom stranom dlana.

Ako žena vidi da joj je patent zatvarač otvoren na javnom mjestu, to je neće previše uzrujati.

Kada se žene odijevaju za van obično prvo oblače vestu ili košulju, a tek nakon toga hlače ili suknju dok muškarci najčešće prvo oblače hlače.

Izvor: T-portal


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij