hren

Udruga "Splitski portal" raspisala je natječaj za 15. "Splitsku.tiramolu", tradicionalnu godišnju izložbu fotografija mladih fotografa, a prijave se zaprimaju do 6.prosinca 2020.godine do 23:59.

Radovi najboljih mladih fotografa (profesionalaca i amatera) i ovoga puta izložit će se u Galeriji fotografija Fotokluba Split od 12.12. 2020. do 28.12.2019., a postav će ove godine birati mladi, nagrađivani splitski fotoreporter Milan Šabić.

"Splitska.tiramola" i ove godine će imati humanitarni karakter, ali u drugačijem izdanju. Prethodnih godina radove sa Splitske.tiramole mogli ste kupiti na humanitarnom buvljaku "A di si ti?" udruge "MoSt,  u sklopu kojeg se već tradicionalno u mjesecu prosincu prikuplja pomoć za korisnice/ke te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke. Nažalost, zbog situacije s koronavirusom buvljak je ove godine otkazan te ćete fotografije moći kupiti izravno u Galeriji, a sredstva donirati na poseban račun udruge MoSt.

Mladi kreativci, zavirite u svoje foldere i memorijske kartice i do 6. prosinca pošaljite svoje radove pa makar imali i samo jedan moment zabilježen fotoaparatom, a za kojeg vjerujete da je nešto vrijedno pokazivanja javnosti!

Prije slanja provjerite pravila "Splitske.tiramole"

- prijavljene fotografije ISKLJUČIVO su snimljene u Splitu i nisu starije od dvije godine (pritom ne tražimo klasične razglednice, već zanimljive momente, portrete, detalje, događaje koji su obilježili godinu...)

- fotografije trebaju biti u JPEG formatu, 45 cm (300 dpi) po dužoj stranici

- fotografije imenovati na sljedeći način: prva dva slova imena i prezimena i naziv fotografije (npr.: Ivan Matić – Zalazak sunca – > Iv-Ma – Zalazak sunca)

- može se poslati najviše pet fotografija (isključivo putem online servisa za prijenos velikih datoteka, Jumbo mail ili Wetransfer link)

- natječaj je namijenjen mladim autoricama i autorima do 30 godina starosti (30. rođendan navršavaš najkasnije 31.12.2020. godine)

- u mailu pošalji i svoje podatke (ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela, naziv svake od fotografija)

- odgovoriti na pitanje: pristaješ li da se tvoje odabrane fotografije prodaju i prihod donira udruzi Most

- pošaljite mail u kojem će biti umetnut link na fotografije zajedno s vašim osobnim podacima na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 6.12.2020. u 23:59.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij