hren

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije raspisuje natječaj za „Sudamja fest“ 2021. godine koji će se održati u subotu, 1. svibnja 2021. godine, s početkom u 21 sati na Peristilu ispred katedrale sv. Dujma – zaštitnika grada Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije.

Promjena lokacije je moguća zbog vremenskih uvjeta ili epidemiološke situacije vezane za Covid-19.

Natječaj za sudjelovanje na Sudamja festu otvoren je do 20. prosinca 2020. godine, a rezultati će biti objavljeni 10. siječnja 2021. godine u medijima, elektronskim putem i putem društvenih mreža, dok će autori biti osobno obaviješteni.

Izvođači čije skladbe Organizacijski odbor uvrsti u program festivala, studijske snimke skladbi trebaju dostaviti odboru festivala najkasnije do 1. ožujka 2021. Redoslijed nastupa na Sudamja festu određuje Organizacijski odbor.

Pravilnik za sudjelovanje na Sudamja festu

Pravo sudjelovanja na festivalu imaju svi katolički glazbeni sastavi i samostalni izvođači. Izvođači pri natječaju trebaju dostaviti jednu novu i neobjavljenu autorsku skladbu. Skladba treba biti kršćanske tematike, u trajanju ne duljem od 4 minute. Solisti ne smiju biti mlađi od 16 godina, a od sudionika se očekuje “u živo” izvođenje svake skladbe. Sve izvođače na festivalu prati festivalski orkestar.

Prijava na natječaj obavezno mora sadržavati

1. Oglednu demo snimku pjesme koja ne mora biti konačna studijska, ali glazbeno produkcijski treba biti što sličnija izved¬benoj verziji. Pjesma može biti poslana i u .mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps;

2. Tekst pjesme u .doc formatu s potpisanim autorima teksta, glazbe te aranžmana;

3. Notni zapis osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i napisanim akordima;

4. Biografiju izvođača sa sljedećim podacima: kratko predstavljanje sastava, adresa, elektronska pošta, broj telefona/mobitela odgovorne osobe za daljnju komunikaciju.

Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete, kao i skladbe upitne originalnosti, Organizacijski odbor neće razmatrati.

Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost te daju svoju suglasnost za izdavanje skladbe na festivalskom Cd-u. Sudionici koji dobiju potvrdu za sudjelovanje na Sudamja festu trebaju dostaviti u potpunosti zgotovljene pjesme organizatoru do 1. ožujka  i to u tri verzije:

– cjelovitu izvedbu (instrumental sa solističkim i pratećim vokalima)

– instrumental s pratećim vokalima

– instrumental.

Svu potrebnu dokumentaciju za Sudamja fest 2021. potrebno je isključivo dostaviti putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..  Kontakt osoba za sve upite vezane za festival: Antonio Grkeš, 095 3567776.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij