hren
 

POSLJEDNJI POZDRAV
Prigodne govore održat će Nenad Ninčević i Antun Tomislav Šaban, počasnu stražu će činiti Rajkovi najbliži prijatelji i kolege.

Sprovod Rajka Dujmića će biti u ponedjeljak 17. kolovoza u 10:00 sati u na zagrebačkom Krematoriju.

Posljednji ispraćaj će biti javni događaj, otvoren za javnost, a ne u krugu obitelji kako je objavljeno u nekim medijima

Obitelj Dujmić odabrala je počasnu stražu koja će se izmjenjivati u grupama po četvero ljudi zbog epidemioloških mjera. Nju čine sljedeći pojedinci, Rajkovi najbliži prijatelji i kolege: Ante Gelo, Sandra Hančić, Jasenko Houra, Jacques Houdek, Želimir Babogredac, Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Ana Rucner, Vladimir Pavelić, Nataša Mirković, Dragan Rucner, Mario Rucner, Zoran Škugor, Hrvoje Barlović, Vedran Strukar, Emilija Kokić, Nenad Ninčević, Vlado Kalember, Jasna Zlokić i Fedor Boić.

Prigodne govore održat će Nenad Ninčević i Antun Tomislav Šaban.

Obitelj Dujmić nakon sprovoda neće davati izjave medijima pa ovim putem još jednom molimo za razumijevanje.

Jedan od najboljih hrvatskih skladatelja Rajko Dujmić preminuo je 4. kolovoza od posljedica zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u Ravnoj Gori.

Dujmić je zauvijek zatvorio oči u riječkoj bolnici na Sušaku samo tri dana prije svog 66. rođendana. Obitelj je u najtežim trenucima odlučila napraviti humanu gestu te je donirala njegove organe kako bi spasila živote drugih. Iza glazbenika su ostali supruga Snježana Dujmić i sin Tin.

Rajko je ostavio neizbrisiv trag na našoj glazbenoj sceni. Bio je jedan od najpriznatijih domaćih glazbenika i skladatelja. Najpoznatiji je u javnosti kao dio grupe Novi fosili, no napisao je gotovo dvije tisuće pjesama.

Izvor : Dnevnik.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij