hren

U NEŠTO DRUGAČIJEM IZDANJU
Jubilarni, deseti dječji festival Glas Solina, ove će se godine održati krajem kolovoza, u potpuno drugačijem izdanju, prilagođenom situaciji s pandemijom koronavirusa, a prijave najmlađih za nastup na ovom festivalu traju još nekoliko dana, točnije do 30. srpnja.

- Zbog situacije s koronavirusom, radi sigurnosti, posebno djece, Festival će se održati krajem kolovoza bez publike, uz ( LIVE streaming ) snimanje uživo i prijenos slike i zvuka putem službene FB stranice Dječji klub Dalmalino i Entrio Stream platforme za virtualne događaje.
Isto tako, nema audicije, već rezultati izbora sudionika će biti javno objavljeni na FB stranici.
Zainteresirani sudionici, djeca koja vole pjevati,  mogu se prijaviti  putem WhatsAppa na broj 098 94 80 700 ili putem e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.– stoji u pozivu organizatora iz dječjeg kluba Dalmalino.

U prijavi je potrebno navesti ili priložiti ime i prezime, datum rođenja, školu koju pohađaju, grad u kojem žive, telefon/mobitel, naziv pjesme ( naša ) i matricu za izvođenje ( ako imaju ) te  audio snimku pjevanja/glasa, bez glazbe (trajanje do 2 min).


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij