hren
 

Glazbena mladež Split priprema prijavu na Natječaj za EU projekt Umjetnost i kultura  online . Cilj ovog projekta je pružiti mladim ljudima do 25. godina života znanja i vještine  na području digitalnog djelovanja u novim medijima s naglaskom na sektor kulture i umjetnosti.

Analizom djelovanja kulturne scene u razdoblju korona krize, vidljivo je da nam nedostaju određena znanja i vještine digitalnog djelovanja. Zato su osmislili edukativni jednogodišnji program u tri modula pod nazivom Akademija za digitalni razvoj kulturnog stvaralaštva :

  1. Modul - Upravljanje u kulturi i umjetnosti
    (osnovni pojmovi struke, važnost dobrog javnog nastupa, pozicioniranje osobe i organizacije u javnosti, upravljanje projektima, organizacija kulturnih manifestacija itd.),
  2. Modul - Oblikovanje zvuka za video, gaming, VR-3D i online medije
    (središnja edukacija, tehničkih znanja i vještina koje odgovaraju na online djelovanje u novim medijima),
  3. Modul - Suvremeni mediji i kultura
    (uvod u osnove novih tehnologija, intelektualnog vlasništva i informacijske sigurnosti osnovni pravni pojmovi, zaštita intelektualnog vlasništva, autorska prava itd.).

Cijela edukacija je za polaznike besplatna te će dobiti certifikat o sudjelovanju na edukaciji i EU projektu. Aktivnosti će se provoditi sukladno zahtjevima EU projekta online.
Edukatori/predavači su stručnjaci na navedenim područjima s EU referencama.

Mole se svi zainteresirani da se jave do ponedjeljka 8. lipnja 2020. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij