hren

KVIZ Tko želi biti milijunaš? vraća se na male ekrane nakon što je prošlog tjedna emitirana repriza prve epizode ovogodišnje sezone. 

Zbog pandemije koronavirusa snimanje je jedno vrijeme bilo zaustavljeno, a s obzirom na popuštanje mjera, omogućeno je snimanje novih epizoda, ali na drugačiji način. 

"Dosta smo se konzultirali s vlasnicima licence, kolegama iz Sonyja. Cijeli svijet je u karanteni i nalazi načine za nastavak snimanja Milijunaša. I mi smo svakako htjeli ostati u eteru pa smo od nekoliko mogućnosti izabrali onu koja nam, uz poštivanje preporučenih mjera, omogućuje najlakšu provedbu sigurnosnih protokola", kazao je za Index Igor Grković, urednik kviza.

Publika više ne sudjeluje u snimanju kviza.

"Radi poštivanja minimalnog razmaka snimamo s četiri, umjesto sa šest natjecatelja, i bez publike u studiju. U skladu s time, umjesto jokera Pitaj publiku natjecateljima je na raspolaganju joker Tri znalca. Aktiviranjem tog jokera natjecatelj se o točnom odgovoru može savjetovati s jednim od triju znalaca u studiju", pojasnio je Grković.

To su trojica od natjecatelja koji su u povratničkom Milijunašu osvojili najveće iznose, odnosno po 125 tisuća kuna.

"Oni su Bruno Robert Kirinić iz Zagreba, Josip Buklijaš iz Vrgorca i Ivan Jurić iz Županje. Zasad su nevjerojatno otkriće i pravo osvježenje u kvizu pa mogu reći da smo s njima neka ograničenja uspjeli okrenuli u vlastitu korist", dodao je Grković.

"Na taj ćemo način snimiti preostale četiri emisije, koje ćemo emitirati završno s četvrtkom 4. lipnja. Budući da ćemo emisije za jesen najvjerojatnije snimati potkraj kolovoza, odlučit ćemo o opciji koja će biti optimalna u tom trenutku.

Voditelj kviza Tarik Filipović prilagodio se novim uvjetima.

"Tarik se na sve situacije prilagodi kao riba u vodi. Zato i jest voditelj najuspješnijeg svjetskog game-showa", zaključuje Grković.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij