hren

U vremenu kada su nam ograničena kretanja i druženja smanjena na minimum, pozivamo vas na plesno druženje s likovima iz Dječjeg Grada i to naravno online.

Dječje pjesme s njihovog glazbenog albuma 'Ljubav' prate koreografije koje Dječji Grad objavljuje na svom YouTube kanalu. Medvjedić Bobi, ovčica Ovsa i djevojčica Lona plešu korake, a mališani ih pritom mogu pratiti te s ponavljanjima naučiti plesati cijele koreografije.
Dječica će se razgibati i razveseliti, a radosne i zabavne pjesme koje mališani pjevuše prožet će vedrinom vaš dom.

Na kanalu Dječjeg Grada možete pronaći i pjesme s njihova albuma 'Ljubav'. Pjesme su dječje, ali njihov sadržaj je iznimno zanimljiv i poučan.
Pjesma 'Korak naprijed' govori o ustrajnosti i trudu uz koji se sve može postići, pjesma 'Moj prijatelj si ti' govori o važnost prijateljstva koje nam puno znači kroz život, pjesma 'Ljubav oko nas' govori kako je ljubav upravo u svakodnevnim, malim stvarima...

Sigurni smo da će vam se pjesme svidjeti i da ćete ih i vi pjevušiti, a ne moramo ni spomenuti da su likovi Dječjeg Grada premedeni i da ćete se baš svi u njih na prvi pogled zaljubiti.

YouTube kanal Dječjeg Grada nalazi se OVDJE


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij