hren
 

NASTUPAJU SUTRA U 21 SAT
Za otvaranje koncertne sezone kluba Judino drvo sutra s početkom u 21 sat u goste premijerno stiže njujorška brass funk atrakcija Lucky Chops koja će predstaviti svoj prvi studijski album.

Nakon 13 godina postojanja, Lucky Chops 27. rujna objavljuju istoimeni studijski album na kojem se nalazi jedanaest originalnih pjesama. Ovaj njujorški dinamični kolektiv temeljen na brass zvukovima poznat po svojim zaraznim nastupima uživo stekao je slavu ulazeći u podzemne željeznice, a prvi put su se probili 2014. godine nakon što je video njihovog performansa u podzemnoj željeznici s mash-upom pjesama 'Funkytown' (Lipps. Inc.) i 'I feel good' (James Brown) otišao viralno prikupivši više od 1,5 milijuna pretplatnika na društvenim mrežama.

U sklopu turneje povodom objavljivanja prvog studijskog albuma, 23. listopada stižu u Split pod krov Judinog drva i to u aktualnoj postavi Josh Holcomb (trombon), Joshua Gawel (truba), Daro Behroozi (Bass klarinet, tenor saksofon), Charles Sams (bubnjevi) i Raphael Buyo (suzafon).

Karte po pretprodajnoj cijeni od 160 kuna mogu se kupiti u Adriatic Social Clubu, Galeriji Food, restoranu Matoni ili u Judinom drvu.

Izvor: dalmatinskiportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij