hren
 

Nakon što nas je Bruce Springsteen prije koji mjesec počastio novim albumom “Western Stars“, stigla nam je i vijest kako se sprema njegova filmska verzija, predviđena za svjetsku kino distribuciju putem Warner Bros. Pictures. Također, stigao je i službeni trailer filma koji možete pogledati ispod.

Teme pjesama koje se tiču ljubavi, gubitka, neumoljivog protoka vremena, uklapaju se u dokumentarnu filmsku priču koja evocira uspomene s američkog zapada, kako mitske tako i stvarne, kroz arhivske snimke koji se preklapaju s naratorovom (Springsteen) koji govori o inspiraciji za album Western Stars.
Muziku podržava

Film “Western Stars” pruža jedinstvenu priliku fanovima da 13 pjesama s istoimenog albuma čuju uz podršku benda i čitavog orkestra, pod krovom katedrale, preuređene stogodišnje staje, u vlasništvu Bossa.

Dugogodišnji suradnik Thom Zimny potpisuje režiju, zajedno sa Springsteenom, kojem je ovo redateljski debi. “Western Stars” je napisao i izvodi Bruce Springsteen, sa specijalnom gošćom – Patti Scialfa. Thom Zimny, Jon Landau, Barbara Carr i George Davis su producenti filma, dok je izvršni producent i kompozitor fimske glazbe, Bruce Springsteen.

Film će premijerno biti prikazan na filmskom festivalu u Torontu (TIFF), a nakon toga, na jesen planirana je kino distribucija.

Izvor: muzika.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij