hren

NOVI ALBUM MLADA PJEVAČICA HARA LISTOM 'HR TOPA 20' I USUSRET 'RADIJSKOM FESTIVALU' SNIMA NOVE PJESME
Mlada Kaštelanka Emina Arapović, koju je u estradni svijet lansiralo sudjelovanje na natjecanju Nove TV, ušla je u završnicu priprema drugog albuma, koji u studiju počinje snimati 23. svibnja. Rad na albumu je povjeren iskusnim glazbenicima, a očekuje se kako će na tržište izići u rujnu, nakon čega će uslijediti promotivni zagrebački koncert i turneja.

"Za jednu od skladbi s albuma, pjesmu "Vučica', kojom sam ušla u finale HRF-a, idućih dana ću početi snimanje špota. Odabrali smo divljinu i puste kamenolome u okolici Rijeke, surovi okoliš koji mi je prirastao srcu. Redateljskog dijela posla uhvatila se Kalja Restović koja je već počela razradu scenarija. Novi album pratit će i drugačiji imidž, kosu sam dosta odrezala, i od crvenokose sam postala prava smeđokosa", kazuje Emina.

I na drugom albumu Emina ostaje vjerna žešćem zvuku i, kako kaže, neobičnim stihovima koje je većinom sama napisala.

"Ponudila sam jako zanimljive tekstove, prave male životne priče. Ne mogu baš reći da će na ovom albumu stolovati ljubavne riječi, tek možda jedna do dvije pjesme govore o ljubavi. Sve ostalo je žestoki životni ritam!", najavljuje temperamentna Emina koja ne krije radost da je njezina pjesma Vučica ušla i na ljestvice HR TOP-a 20.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij