hren

„Feniks“ je naziv nove kampanje dizajnerice Jelene Bošnjak za istoimenu kolekciju u kojoj se nalazi haljina koja je perspektivnoj Kaštelanki sredinom veljače u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, donijela nagradu za najbolju haljinu Europe na svjetskom natjecanju mode i ljepote World Beauty Congress.

Novom kolekcijom haljina dizajnerica Jelena Bošnjak dočarava snagu žene, njezinu karizmu i sposobnost da poput feniksa prevlada teške situacije kakve joj život svakodnevno nameće. Upravo zato za proljeće/ljeto 2019. godine dizajnerica je koristila taft, čipku, til i svilu te oblikovala elegantne siluete, a modeli namijenjeni gala večernjim događanjima dobili su najviše ocjene modnog žirija u Bakuu. U glavnom gradu Azerbajdžana, Bakuu, na svjetskom natjecanju World Beauty Congress, Jelena je, naime, osvojila nagradu za najbolju haljinu Europe u konkurenciji od još 85 natjecatelja. To priznanje za Hrvatsku ali i dizajneričin rad općenito, upotpunjen je kampanjom snimljenom u Konjičkom klubu Natura gdje je snažnu i samosvjesnu ženu utjelovila Angelika Lagator, 38 – godišnja manekenka koja je karijeru započela prije 18 godina u Njemačkoj gdje i danas stalno boravi.

-  Angeliku sam odabrala jer smatram da je žena koja ima stil, stav i karizmu te dokazuje da se i s 38 godina može imati manekensku karijeru, čak uspješniju od puno mlađih kolegica. – zaključuje dizajnerica dodajući kako je u kolekciju kojom dominiraju tonovi zlatne, crne i sive uloženo mnogo ručnog rada. Ručno izrađene ruže, voluminoznost i pravi bršljan implementiran na haljinu detalji su kakvim će se Jelena voditi i pri izradi kolekcije za sljedeće natjecanje „World Beauty Congress“ koje će se održati dogodine u Splitu.

Fotografije: Ivan Gudić
Model: Angelika Lagator i Antonia Stojan
Šminka: Marija Bogić Generalić
Frizura: Antonela Botica za Frizerski studio Laven


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij