Nakon godine dana, točnije u ponedjeljak 23.travnja 2007. završavamo veliku humanitarnu akciju kojom su se prikupljala sredstva za dogradnju i modernizaciju Centra za onkologiju u Splitu.

23.travnja 2007., 20:30
Trg Republike – Prokurative, Split
OLIVER, GIBONNI, TEDI SPALATO i Marinero, MARIJAN BAN i Diktatori.
Koncert je besplatan.

U akciji koja se odvijala pod nazivom "Centar od ljubavi" prikupljeno je za godinu dana oko 4,5 milijuna kuna i to od pojedinaca, institucija, tvrtki. Stoga će naš završni koncert „DOBRI JUDI ZA CENTAR OD LJUBAVI“  biti zahvala svima koji su nam u toj nakani pomogli.

O PROJEKTU CENTAR OD LJUBAVI:

Humanitarni projekt "Centar od ljubavi" inicirali su Županijska liga protiv raka, Brodomerkur i Slobodna Dalmacija, a cilj je bio prikupiti sredstva za dogradnju i modernizaciju Centra za onkologiju KB Split. Projekt je započeo na dan zaštitnika Lige, sv. Jure 23. travnja prodajnom akcijom ruža i knjiga.

Tijekom protekle godine dana organizirano je niz akcija koji su popratili projekt (akcija na dan Sv, Duje, Zagrlimo grad, Trkom protiv raka, obilježavanje dana bolesnika, itd.).

Projekt će završiti baš kako je i počeo - simboličnom akcijom  „Dan knjiga i ruža„ koje će se prodavati u Marmontovoj ulici, u ponedjeljak 23.travnja 2007. godine od 10 do 18 sati.. Akcija će se odvijati pod sloganom „Sveti Jure štiti našu ligu u mirisu ruža i uz dobru knjigu“.

Za godinu dana prikupljeno je cca 4,5 mil. kuna, i to od pojedinaca, institucija i tvrtki.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij