hren

Groznica iščekivanja odlučujuće sezone Igre prijestolja ove se godine poklopila s onom blagdanskom. Detalji cure na kapaljku, no slovački glumac koji tumači Kralja Noći otkrio je ponešto o odlučujućoj bitki njegove vojske i ujedinjenih snaga Westerosa

Većina fanova očekivala je da će se bitka između ljudi i Vojske Mrtvih odigrati u zadnjoj epizodi i odlučiti sudbinu glavnih junaka, no izgleda da neće biti tako. 

Vladimír Furdík, slovački glumac koji od šeste sezone tumači zloglasnog Noćnog Kralja otrkio je da će se bitka odigrati usred osme sezone, u trećoj epizodi. 

"U trećoj epizodi odvit će se bitka koju autori serije najavljuju kao veliki trenutak u povijesti televizije. Bitka će trajati čitavu epizodu, oko sat vremena", otkrio je na konvenciji fanova u Mađarskoj. 

S obzirom na to da će se odlučujuća bitka voditi usred sezone, ostale epizode vjerojatno će se baviti njenim posljedicama. Vrlo je vjerojatno da ćemo u njima gledati konačni obračun Lannistera i Starkovih te da ćemo saznati pobjednika igre prijestolja. Ili barem finaliste.

Izvor: N1


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij