hren

Splitski suvremeni cirkuski kolektiv ROOM 100 poziva vas na cjelovečernju predstavu suvremenog cirkusa "As heavy as it goes" belgijskog kolektiva Circus Katoen 3. listopada 2018. godine u 20 sati u Amfiteatru Doma mladih!

Kroz predstavu „As heavy as it goes“ Circus Katoen istražuje različite aspekte fizičkog rada. Akrobati Sophie van der Vuurst de Vries i Willem Balduyck stavljaju težinu od 18 kilograma raspoređenu u nekoliko jutenih vreća u središte istraživanja i pokušavaju iznova definirati vlastitu cirkusku vještinu i praksu. „Heavy as it goes“ je kreacija kaosa i organizacije, podizanja i padanja i pronalaženja razigranosti u trenucima prelaska vlastitih fizičkih sposobnosti i granica.

Circus Katoen laureat je CircusNext projekta u ediciji 2015/2016. CircusNext je projekt identifikacije i financijske, rezidencijske, prezentacijske i administracijske potpore neafirmiranih suvremenih cirkuskih autora iz Europe kroz platformu 18 organizacija iz 12 europskih zemalja. ROOM 100 jedan je od partnera na projektu od 2017. do 2021. godine kroz koji pruža rezidencijsku i prezentacijsku potporu te umjetničko mentorstvo mladim umjetnicima. Projekt je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Kreativna Europa.

Ulaznice se prodaju na ulazu 30 minuta prije početka predstave po cijeni od 60 kn (odrasli) i 30 kn (djeca do 14 godina). Moguća rezervacija u inboxu https://www.facebook.com/ROOM100SOBA100/ ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Predstava je pogodna za djecu od 7+ godina.

Izvedba predstave dio je programa festivala nezavisne kulture i umjetnosti Platformat koji se održava u Domu mladih od 30. rujna do 31. listopada 2018. u organizaciji Platforme Doma mladih.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij