hren

Festival nezavisne kulture i umjetnosti Platformat ulazi u posljednja dva dana, a za subotu i nedjelju pripremili su vam sljedeći program.

U subotu, od 16:00 na gornjem katu galerije MKC-a traje posljednji dan radionice yarn bombing s gostima iz Sarajeva - Yarn Bombing Sarajevo i domaćinom - Queer Sport Split. Kukičarska ekipa se u 19:00 seli na plato ispred Doma mladih gdje postavljaju svoje radove u javnom prostoru.

U isto vrijeme, u Plavoj dvorani u 16:00 starta radionica urbanog plesa s zagrebačkim gostima – plesnim kolektivom Brutala.

U 18:00 u galeriji Praktika u Klubu mladih Kocka Info zona organizira predstavljanje primjera zajedničkog korištenja prostora većeg broja udruga mladih/za mlade s gostima iz Siska - Koordinacijom udruga mladih.
Od 18:30 u Kino klubu Split održava se filmska večer na kojoj će bit prezentiran kraćih filmova nastalih u produkciji Kino kluba i/ili njihovih članova: Austrija / M.O.R.T. (r. Anđela Vidić), Film u filmu (r. Petar Fradelić), Fog Frog Dog / Fog Frog Dog (r. Petra Urban), Fokus (r. Sunčica Fradelić, Tonči Gaćina), Kosa (r. Alma Ćakić), Last Call for Film School (r. Martina Bilan), Mjau (r. Darko Škorobonja), Namazan u kocki / Kiša metaka (r. Natko Stipanićev), Probaj svoje govno i shvatit ćeš kakav si čovjek (r. Josip Žuvan), Projekt OneSong (r. Natko Stipanićev), Red and Don (r. Luka Stojanac), Spectrum (r. Anđela Vidić) i Zemlja (r. Krešimir Masleša).

U Klubu mladih Kocka od 22:00 starta četvrti ovogodišnji PlesnjaQ koji zajednički organiziraju udruge Flomaster, QueerANarchive, Mavena i, naravno, Koalicija udruga mladih, a u goste im stižu riječki SIX MARTINIS AND A BLOW JOB kolektiv.

U nedjelju, u 19:00 Style force prezentira nam zagrebački plesni kolektiv Brutala koji u Malom Amfiteatru predstavlja svoju urbanu predstavu Pregovaranje na Paxosu.
U koreografiji Vesne Grandes ova plesna predstava pokazuje i istražuje teaterske mogućnosti unutar hip hop poetike…

U 20:00 na Maloj sceni KAM HRAM u sklopu 5. Dječjeg cabareta prikazuje drugu predstave dječje cirkuske grupe 8 patuljaka i Snjeguljica.
Predstava priča priču o životima patuljaka prije i poslije pojave Snjeguljice. Bazirana je na odnosu i svakodnevnici patuljaka koja se prikazuje kroz razne cirkuske vještine u izvedbi malih akrobata…


KOMENTARI:

NOVOSTI

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij