rukomet

Rukometaši Ribole igraju derbi kola sutra, na gostovanju su u dolini Neretve, gdje će ih ugostiti Metković-Mehanika, nekad veliki klub i u međunarodnim okvirima.

Nakon godina sunovrata Metkovaca, kojima je kumovao i vrh domaćeg rukometa, ove sezone su uprli sa željom da se vrate u elitno natjecanje. No, objektivno je Ribola igrački snažnija, uostalom, sve pobjede u prvenstvu govore same za sebe. Zato će i sutra u dvorani iza metkovske škole favoriti bar blagi biti Kaštelani. 

U najavi dvoboja trener Davor Bujas ipak poziva na oprez i najavljuje dobru utakmicu. 

- Očekujem dobru, atraktivnu i zanimljivu utakmicu. S obzirom da Metkoviću "igra" samo pobjeda, ući ćemo u pravu rukometnu bitku gdje će obje momčadi nastojati doći do bodova. Mi smo u dosadašnjem dijelu sezone stvorili relativno komfornu situaciju prije gostovanja u Metkoviću, imamo pet  bodova prednosti u odnosu na njih i to nam je dobar psihološki poticaj. Idemo posve rasterećeni, ali s velikom željom i voljom da naš cilj postane još izvjesniji. S druge strane, trenutna pozicija na tablici i bodovna razlika ništa ne znače jer je svaka utakmica posebna, svaka je priča za sebe. Gledamo samo ovu sljedeću, a ne ono što je prošlo. Uvijek moramo pružiti maksimum protiv koga god igramo. Zasad to i pružamo, to nam donosi i dobre rezultate i nadam se da će tako biti i u nedjelju – kazao je Bujas.

Dakle, Metković-Mehanika protiv Ribole Kaštela, sutra u 18.30 sati, Gradska športska dvorana Metković. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada