odbojka z7

Zgusnut je raspored za odbojkašice ovaj vikend, bit će veselo u dvorani u Starome, OK Kaštela igraju utakmicu domaće Superlige protiv Dinama, a Marini Kaštela na rasporedu su čak dva susreta MEVZA srednjeeuropske lige protiv Vasas Obuda. 

Djevojke iz Marine svoje će međunarodne obveze obaviti prvo u subotu u 20 sati, a potom u nedjelju u 17.45 sati. Do sada je u ovoj ligi najbolji dojam ostavio slovenski Calcit Kamnik, ali zbog komplikacija u rasporedu je manje od pola utakmica odigrano, tako da je do kraja svašta moguće. Inače, zbog ovih dvoboja Marina je svoje obveze u Superligi odgodila za nadolazeću srijedu, kad idu u goste Karlovcu. 

A OK Kaštela dočekuju Dinamo, trenutačno četvrtoplasirani klub Superlige. Bit će to zanimljiv meč u kojem Kaštelanke love priključak s vrhom, trenutačno su na osmoj poziciji. Dosta je ovo nezahvalna utakmica za bilo kakve prognoze, jer obje ekipe igraju poprilično toplo-hladno. Moguć je troznak, kako bi to kazali igrači sportskih prognoza, s time da remi ipak nije ostvariv. 

Inače, kako i muški odbojkaši imaju dva susreta ovaj vikend u Starome, bit će to prava fešta, pet utakmica u tri dana. Oni željni odbojke svakako će doći na svoje. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada