kosarka

Velika pobjeda košarkaša Ribole u Zagrebu, pao je drugoplasirani Bosco, bilo je na kraju 95:92 za Kaštelane. Važna dva boda kojima se Ribola izjednačava u omjeru s Boscom.

Bosco - Ribola 92:95 (50:44)

Bila je to uzbudljiva utakmica, s puno promjena vodstva, gdje su protivnici ulazili i izlazili iz uspješnih razdoblja, na refule reklo bi se. Prvu četvrtinu na pravoj streljani su dobili Kaštelani, bilo je NBA-ovskih 29:24. No, Bosco drugu dionicu igra jako dobro i na pauzu odlazi sa šest razlike, 50:44. Treća dionica ponovno ima masu poena, Ribola je dobija u svoju korist 29:23 i u zadnju četvrtinu se ulazi u egalu, 73:73. Do kraja su Kaštelani bili koncentriraniji i u obom trileru prošli kao pobjednici.  U svlačionici se nakon meča i zapjevalo, izbrisan je onaj gorak poraz od Hermesa u prošlom kolu.

Najbolji kod Kaštelana, koji su ubacili čak 18 trica, Mario Krešić s 27 poena, 9 skokova i 4 asistencije. Jako dobro ga je pratio i Delaš s 23 poena. Odličnih 16 minuta odigrao i Biočić, upisao samo tri poena, ali i osam asistencija. Kod domaćih Krajnović 27 poena za samo 25 minuta. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada