nogomet7

Nastavlja se 4. liga ovog vikenda, a sva tri kaštelanska kluba su na gostovanjima. U subotu je GOŠK gost u vizualnom dometu Gomilice, igraju protiv Omladinca u Vranjicu. Nadaju se nastaviti savršen dosadašnji bodovni učinak, Omladinac jeste solidna ekipa, ali GOŠK je neupitni favorit. Trebala bi to biti dobra utakmica.

U isto vrijeme Val nastavlja imotsko-kaštelanski obračun iz prošlog kola, gostuju protiv Imotskog, trenutno najjače ekipe tog kraja. Val je u sigurnoj zoni, to ih je sigurno rasteretilo nakon lošeg starta, domaćin je favorit i mlada ekipa iz Starog nema što izgubiti sutra. 

Jadran je pak na programu u nedjelju, moraju desantirati Brač i odigrati meč protiv Postira Sardi. Sućurani su u zoni u kojoj su željeli biti prije početka prvenstva, u sredini ali s pogledima prema vrhu ljestvice, stabilan ligaš. Tom njihovom cilju svakako bi dobro došao dobar rezultat u ovom kolu. A što je to dobar rezultat? Kako se to voli reći, želi se pobjeda, ali će vjerojatno i remi dovesti do pjesme u autobusu. I na trajektu, u ovom slučaju.

GOŠK i Val igraju u subotu u 14 sati, Jadran točno 24 sata poslije njih. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada