odbojkaz mala

Polovičan uspjeh zabilježile su kaštelanske ženske odbojkaške ekipe u prvom kolu domaće Superlige, odigranom u subotu.

Najprije su u Gradskoj dvorani na teren izašle odbojkašice Marine Kaštela, koje su bile domaćini ekipi Enna Vukovar. Djevojke Marine su pokazale da su definitivno jedan od favorita natjecanja te su se relativno lako obračunale s gošćama s krajenjeg istoka Hrvatske. Bilo je 3:0, po setovima 25:16, 25:15, 25:20. Kaštelanke su u potpunosti kontrolirale susret i niti jednom pobjeda nije došla pod nikakav znak pitanja.

Tri sata kasnije na isti parket izašle su i cure iz OK Kaštela, kojima su suparnice bile HAOK Rijeka CO. Na kraju se ispostavilo da se radilo o najnapetijoj utakmici kola, koja je na žalost Kaštelanki otišla na stranu Rijeke, i to za dva poena. Igralo se na kraju pet setova, a rezultat se kretao 23:25, 25:13, 22:25, 25:23 i u posljednjem setu 13:15, čime su za dva sitna poena Riječanke bile bolje od pomlađenih Kaštelanki.

U ostalim dvobojima Mladost je na gostovanju bila bolja od OK Brada 3:1, Veli Vrh je isto odradio dobro gostovanje, 0:3 protiv Dubrovnika, Dinamo je uvjerljivo s 3:0 bio bolji od Karlovca, a Osijek i Split su odigrali uzbudljivu utakmicu, bilo je na kraju 3:2 za Osječanke.

Foto: OK Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij