hren

rukomet2

Zanimljiv je vikend iza sekcija RK Ribola Kaštela, kadeti su bili iznimno uspješni, a seniori su odradili još jedan dobar pripremni turnir.

Mlađi kadeti su bili u Vodicama na Memorijalnom turniru "Barba Ratko" te su ga suvereno osvojili sa svim pobjedama. Najprije su u grupi neokrznuti prošli Trogir, Zadar 2013 i Vodice, da bi u polufinalu bili bolji od Hrvatskog dragovoljca iz Dugog Rata. Na kraju je momke trenera Pavića rođene 2006. i kasnije u finalu dočekao novi obračun s Vodicima, što su također uspješno apsolvirali.

Seniroi su pak bili u Metkoviću na pripremnom turniru. U polufinalu su prvo izgubili od Mehanike Metković, nekad velikog hrvatskog kluba, Metkovci su bili bolji s 27-24. U razigravanju za treće mjesto dočekao ih je sastav iz susejdne Bosne i Hercegovine, Jajce. Kaštelanski rukometaši su bili uspješniji te pobjedili s uvjerljivih 38-23. Trener Bujas u ovim je utakmicama dosta koristio usluge mlađih igrača, kako bi vidio kako će reagirati na seniorski rukomet. U dva susreta na kraju najbolji kaštelanski strijelac s deset pogodaka bio je Karlo Čajić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij