hren

Uzbudljiv je vikend iza više selekcija Rukometnog kluba Ribola Kaštela, a svakako se treba istaknuti da su U-15 izabranici odlično odradili turnir "Dubrava 21" te su zauzeli drugo mjesto, odmah iza trenutnih prvaka države u tom rangu, RK Rudara.

Mladi su Kaštelani uspjeli nanizati šest pobjeda u svom pohodu do finala, a svakako se treba istaknuti pobjeda na RK Zagreb PPD, rukometnim vladarima države u seniorskoj konkurenciji. Mladi su Kaštelani bili uvjerljivi u tom dvoboju, svladali su zagrebačke vršnjake s 28-20, a u polufinalu su ceh platili i mladići iz "Zameta".

U finalu je Rudar bio jednostavno prejak, konačni rezultat je 26-19, Rudar je nakon državne titule i na ovom turniru pokazao da ima sjajnu generaciju. No, Ribola je na kraju i pojedinačno zasjala, za najboljeg pojedinca turnira odabran je baš naš Kaštelanin, Berislav Tokić. Čitavoj postavi javno je čestitao i sportski direktor kluba Željko Bujas, istaknuvši kako je ovo samo još jedan dokaz da će Kaštela nastaviti biti rasadnik talenata.

A seniorska ekipa je pak išla u inozemstvo na pripremnu utakmicu. To inozemstvo je doduše stotinjak kilometara udaljeno, u Ljubuškom ih je naime ugostio prvak Bosne i Hercegovine RK Izviđač. Kaštelani su pružili sjajan otpor najboljoj ekipi iz susjedne države, do pred sam kraj susreta rezultat je bio u egalu. Ipak, u posljednjih desetak minuta Izviđač ipak pokazuje snagu i koncentraciju i stvara razliku, na kraju je završilo 36-33. U redovima Ribole Kaštela ponajbolji strijelci s po šest golova bili su Vukić i Bujas, dok je kod Ljubušaka dominirao Vukšić s čak 13 zgoditaka.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij