U nogometnoj fešti u Kaštel Gomilici domaći je GOŠK pružio dobar otpor Hajduku i u prijateljskoj utakmici poražen je tek s 1-3.

Pred prepunim gledalištem u Kaštel Gomilici, Hajduk je izašao s kombiniranim sastavom u kojem je kapetan bio Kristian Dimitrov, a teško se bilo oteti dojmu da su uz to i nekako uspavano započeli utakmicu. Dobro su to koristili Gomiličani pa su u 10. i 12. minuti ozbiljno zaprijetili. Malo je to prodrmalo goste iz Splita. U 22. minuti tako dolaze do vodstva, nakon ubačaja s desne strane. Precizan je bio najaktivniji Hajdukov igrač u prvom dijelu Brkljača. Do poluvremena je taj rezultat i ostao, a treba istaknuti odličan udarac Dellove nakon kornera u 42. minuti s nekih 25 metara, te još bolju obranu domaćeg vrata Hrvoja Ćubića.

Drugi dio je počeo ozbiljnijim nogometom, a prvu priliku ponovno su imali GOŠK- ovci koji su propustili ogromnu priliku u 51. minuti. Kažnjava to šest minuta poslije Marin Ljubičić, koji je nakon ubačaja s

lijeve strane povećao na 0-2. No, dvije minute poslije veselje na tribinama. GOŠK je smanjio na 1-2 preko Ivana Kristijana Maretića. Akcija iz koje je zabijen gol započela je sjajnim pritiskom domaćeg Škota Connora Neilla Simpsona, uz vratara Ćubića ponajboljeg igrača GOŠK-a danas.

Utakmica se nakon toga u potpunosti razvodnila zbog brojnih izmjena, ali je Hajduk uspio povećati vodstvo na 1-3, što će biti i konačni rezultat. Vrijedi zabilježiti i udarac Simpsona u 75. minuti s 20-tak metara, koji je prozujao pored stative.

Na kraju su svi bili zadovoljni nogometnim popodnevom u Kaštel Gomilici. Službeni je spiker na kraju zaželio da Hajduk do kraja prvenstva ostane na poziciji na tablici gdje je danas, a da GOŠK dogodine bude rang više. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij