hren

Proteklog tjedna na otvorenom igralištu gimnazije u Kaštel Novom, u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela započelo je 17. izdanje Lige pionira na male branke. Ove godine pravo nastupa u Ligi pionira imaju dječaci rođeni 2009. godine i mlađi.

Kao i prošle godine prijavilo se dvanaest ekipa koje će odigrati po jedanaest utakmica regularnog dijela lige, dok će osam najbolje plasiranih ekipa nastavit kroz play - off borbu za prvaka ovogodišnje lige pionira. Sama završnica igrala bi se pred početak nove školske godine.

Nakon što su proteklog tjedna odigrana prva dva kola na tablici su se izdvojile četiri ekipe koje bi prema viđenom trebale voditi borbu za vodeće pozicije na tablici. Mora se priznati da su njihovi protivnici u prva dva kola od samog početka bili u podređenom položaju te nikako nisu mogli parirati razigranim i raspoloženim strijelcima ekipa Small boys, Zmajevi i Rebus boys i Bezimeni.

U takvoj neravnopravnoj borbi na svoje su došli i najbolji igrači vodećih ekipa koji nakon dva odigrana kola imaju popriličan broj pogodaka na svom kontu pa bi i trka za najboljeg strijelca lige mogla biti poprilično zanimljiva.

Raspored i satnica utakmica 3. kola:

Utorak, 6.7.2021.

19:00   Bomba - Sova boys

19:35   Zmajevi - Plamen

20:10   Rebus boys - Torcida K. Novi

Srijeda, 7.7.2021.

19:15   Optimum - Neandertalci

19:55   Small boys - Majstori s mora

            Bezimeni - Torcida iznad svih  (odgođeno)

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij