hren

PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE
Proteklog vikenda u Zagrebu se održalo Prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore u judu, na kojem je JK Kaštela osvojio pehar za treće mjesto, ali i i dobio seniorskog prvaka države Mislava Krčeka te još dvije srebrne i jednu brončanu pojedinačnu medalju. Na prvenstvu je nastupio i drugi kaštelanski klub JK Dalmacijacement, koji su se kući vratili s dva pojedinačna srebra.

JK Kaštela,  pod vodstvom trenera Boška Rozge, na prvenstvu su nastupili sa 16 judaša, dok je JK Dalmacijacement predstavljalo troje judaša. Za titulu najboljih borilo se 116 judaša i 49 judašica iz 31 kluba.

Mislav Krček iz JK Kaštela zlatnu medalju osvojio je u kategoriji do 73 kg. Srebro su kući donijeli njegove klupske kolege Maja Franić u kategoriji do 78 kg i Nikola Zorotović u kategoriji do 60 kg. Popis osvajača medalja iz JK Kaštela završio je s brončanom medaljom Marina Vujića u kategoriji do 81 kg.

Od ostalih judaša JK Kaštela, blizu medalje bili su  Ante Vladimir Batinić u kategoriji +100 kg, Ivan Škomrlj do 60 kg i Martina Raca +78 kg,, koji su natjecanje završili na petim mjestima. Ivan Brnada do 73 kg, Roberto Raca +100 kg i Roko Škomrlj do 73 kg osvojili su sedma mjesta u svojim kategorijama, a nešto manje seće ovog je puta bilo za Josipa Rozgu, Luku Zorotovića, Jakova Žunića, Ivana Rozgu, Petra Grabića i Bruna Rozgu.

Judaši JK Dalmacijacement nastupili su u Zagrebu pod vodstvom trenera Josipa Barića, Katarine Barić i Zorana Blaževića.
Katarina Krišto svoj je nastup okončala drugim mjestom i srebrnom medaljom u kategoriji do 63 kg, a medalju istog sjaja osvojio je i Lovre Barišić u kategoriji do 81 kg .
U kategoriji '78 kg Josipa Kovač natjecanje je završila na vrlodobrom petom mjestu.

U ukupnom poretku JK Kaštela bio je treći, a JK Dalmacijacement deveti među klubovima sudionicima.

Na prvenstvu je sudio i Nenad Buzov iz JK Kaštela.

 

Foto: Kaštela, DC i Crojudo


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij