hren

Judaši i judašice JK Kaštela proteklog su vikenda imali pune ruke posla, sudjelujući na natjecanjima dva europska kupa te na Grand Prixu za slijepe i slabovidne osobe.

Europski kadetski kup održao se u Poreču,  gdje je kaštelanski judaš Luka Zorotović, u kategoriji do 73 kg, uz vodstvo trenera hrvatske reprezentacije, osvojio odlično peto mjesto uz pet zabilježenih pobjeda. Na tom natjecanju, na kojem je nastupilo 368 natjecatelja iz 27 zemalja, Bruno Rozga u kategoriji do 81 kg te Petar Radačić, u kategoriji poviše 90 kg, ostali su bez plasmana, ali su ostavili dobar dojam za nadolazeće razdoblje

Na Europskom juniorskom kupu u Sarajevu, sedmo mjesto su osvojili Nikola Zorotović u kategoriji do 60 kg i Roberto Raca, poviše 100 kg, a nastupili su i Roko Škomrlj do 73 kg te Maja Franić do 78 kg, koji nisu ostvarili plasman, ali trener Ante Batinić ipak je zadovoljan njihovim nastupima. Na ovom natjecanju nastuplo je 267 natjecatelja iz 24 države.

Lucija Brešković pod vodstvom trenera Boška Rozge, na IBSA Grand Prix-u za slijepe i slabovidne osobe u engleskom Warwicku u kategoriji do 70 kg ostvarila je vrlo dobro peto mjesto. Turnir je bio kvalifikacijski za paraolimpijske igre u Tokiju, a nastupilo je 120 natjecatelja iz 31 zemlje.

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij