hren

Prošlog vikenda u Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u sportskom penjanju, na kojem su nastupili i članovi mladog kaštelanskog sportsko penjačkog kluba TNT te su se, unatoč što postoje tek nekoliko mjeseci, u konkurenciji 13 klubova okitili ekipnom broncom, ali i s nekoliko pojedinačnih medalja.

Poseban uspjeh ostvario je Luka Trumbić u seniorskoj konkurenciji, koja je na ovom prvenstvu oborila sve rekorde po brojnosti, a u toj iznimno jakoj konkurenciji Trumbić je osvojio prvo mjesto.

Zlatnu medalju osvojio je i Juraj Makek u kategoriji mlađi cicibani, a u istoj kategoriji Toma Gajer osvojio je brončanu medalju.

Svoj obol uspjehu kaštelanskog kluba dali su i Nikola Kramarić, Matko Odak i Vinko Vučetić u kategoriji seniora te Luka Gomerčić među mlađim cicibanima i Nikol Besednik među cicibankama. Tina Erlach među mlađim kadetkinjama, Nora Ban u kategoriji kadetkinja, Sven Todorović među kadetima, Petar Novaković i Lucien Pilaš u kategoriji mlađi juniori, Hana Lujić i Sara Crnošija u kategoriji juniorki, kao i Bruno Ljuština te Nikola Kovačević među juniorima.

 

Foto: SPK TNT


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij