Ovaj su vikend veslači i veslačice Marine Kaštela proveli u Zagrebu na Jumbo regati na zagrebačkom Jarunu. Na regati je nastupilo 14 veslačica i veslača kaštelanskog kluba, a svima je ovo bila prilika upoznati se sa jarunskom stazom i vlastitim mogućnostima  kao priprema za Prvenstvo Hrvatske koje će se održavati u rujnu ove godine.

Posebno veseli uspjeh kadeta i kadetkinja, koji su unatoč pandemiji i mjerama stožera koje su im otežavale treniranje, uspjeli izboriti odlične plasmane.

Rezultati:

1xkžb Maganjić 3. mjesto

2xkmb Sobin, Banovac 1. mjesto

2xkmb Boban, Čaleta 3. mjesto

2xkžb Maganjić, Mioć (Mornar) kombinacija 3. mjesto

4xkmb gig Sobin, Banovac, Čaleta, Boban, Pocrnja 1. mjesto

2-jmb Zović, Elez 2. mjesto

4xkma Matas, Bikić, Markovina, Stričević 6. mjesto

2xkma Matas, Bikić 6 mjesto

4-jmb Zovic, Elez, Krizic, Markovina u odličnoj trci i borbi za prvi mjesto zbog tehničkog kvara diskvalificirani zbog gubljenja pravca

- Svima je ovo bila regata testiranja svojih, a i suparničkih mogućnosti. Ispipavanje terena jer se dugo nismo nalazili na jednom mjestu. Bili smo, vidjeli smo, odveslali, osvojili medalje i sada znamo što nam je raditi cijelo ljeto do Prvenstva Hrvatske. Veseli nas što smo imali odlične posade uz jako malo zajedničkog treninga i daje nam dodatni vjetar u prsa” - rekao je trener Josip Berecka te dodao kako se svi nadaju da ih čeka, što je više moguće, uobičajen nastavak veslačke sezone.

 

Foto: HVK Marina Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij