hren

JK KAŠTELA EKIPNO DRUGI MEĐU KADETIMA
Proteklog vikenda u Zagrebu se održalo Prvenstvo države u judu za kadetkinje i kadete, na kojem su sudjelovali i članovi JK Kaštela te osvojili ekipno drugo mjesto u konkurenciji kadeta, ali i tri pojedinačna naslova, kao i članovi JK Dalmacijacement, koji su se kući vratilis jednim pojedinačnim trećim mjestom.

Na prvenstvu je sudjelovalo 128 judaša i 68 judašica iz 38 klubova. Iz JK Kaštela nastupilo je 12 mladih judaša pod vodstvom trenera Boška Rozge, Ante Batinića i Nenada Buzova, a iz JK Dalmacijacement četvero judaša koje je vodio trener Josip Barić.

Prva mjesta u svojim kategorijama osvojili su članovi JK Kaštela Bruno Rozga u kategoriji do 81 kg, Luka Zorotović u kategoriji do 73 kg te Petar Radačić u kategoriji više od 90 kg.
Brončana medalja pripala je Josipu Tarašu iz JK Dalmacijacement u kategoriji do 90 kg.

Jakov Žunić, Martina Raca i Matea Šustić iz JK Kaštela te Stipe Iličić iz JK Dalmacijacement u svojim su kategorijama osvojila peta mjesta, dok su Cementaši Vanessa Zečević i Roko Ćorluka te judaši JK Kaštela Ante Pirija, Ivan Brnada, Josip Rozga, Nina Španić, Slavko Škopljanac i Tonka Hrga ovog puta imali manje sreće te ostali bez plasmana.

 

 

Foto: Facebook KŠ i DC


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij