hren

Kad je prije deset dana GOŠK Kaštela u Županijskom kupu svladao Mosor rezultatom 10:0, mnogi nisu bili odveć iznenađeni. Uglavnom se radilo o komentarima kako su igrali protiv momčadi iz najnižeg ranga. No, ovog puta GOŠK je nadmašio samog sebe i protiv momčadi iz istog ranga slavio rezultatom 13:0.

Momčad Siniše Jalića bila je bez milosti protiv posljednje momčadi prvenstva, Poljičanina 1921. U prvom poluvremenu šest, a u drugom sedam pogodaka uz peterostrukog strijelca Neila Connora Simpsona.

Trebalo bi dobro zaviriti u povijesne knjige ne samo kluba nego i cijele lige da se pronađe podatak je li uopće na ijednoj utakmici postignuto toliko pogodaka, a kamo li da je sve išlo u mrežu jedne momčadi. Također, treba dobro provjeriti kad je neki igrač postigao pet golova na jednoj utakmici.

I dok provjeravamo radi li se o novim rekordima, ovaj statistički podatak zasigurno nitko nije ostvario. Naime, GOŠK je u zadnjih šest utakmica ostvario šest pobjeda uz nevjerojatnu gol razliku 31:0!

Trenutno su vodeća momčad prvenstva s istim brojem bodova kao i Omiš, ali ih na vrhu drži bolja gol razlika. Prvenstvo bi vrlo lako mogao odlučiti međusobni dvoboj u 25. kolu.

Foto: GOŠK


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij