hren

U Kaštel Novom u subotu je tijekom prijepodneva održano natjecanje ribiča, Sportskog ribolovnog kluba Ugor gdje su se natjecali mladi ribiči u kategoriji U16,  lov štapom sa obale i to po prvi put u toj kategoriji te seniori, lov štapom iz brodice.

Prvi na redu bili su seniori koji su od 6 sati ujutro krenuli sa  šest brodica u natjecanje u kojem je sudjelovalo 16 natjecatelja i to lov štapom iz brodice. Pri povratku u 10.30 sati, natjecanje je iznjedrilo pobjednike, prvi je bio Mićo Rast, drugo mjesto je zauzeo Goran Smojver, a treće Dino Smojver.

 U kategoriji U16 sudjelovalo je 12 natjecatelja i to  lov štapom sa obale koji su startali u 8 sati, riječ je o prvom takvom natjecanju kluba Ugor, kazao nam je Željko Plazonić predsjednik kluba.

 - Ulovi si bili slabi, ali su djeca bila prezadovoljna, pokrenuli smo akciju jer imamo namjeru otvoriti školu ribolova. Natjecanje je održano u okviru svih mjera, nošenje maski, propisani razmak te dezinfekciju i popis svih sudionika – zaključio je Plazonić napomenuvši kako u posljednje vrijeme zbog pandemije imaju jako malo aktivnih članova, zbog kako je kazao, straha od zaraze koronavirusom.

 

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij