hren

Odbojkašice Marine Kaštela i Kaštela nastavljaju s prvenstvenim obavezama i ovoga vikenda, dok su odbojkaši Ribole Kaštela slobodni u 13. kolu Superlige. Utakmica je po rasporedu u subotu, 30. siječnja u 19  sati u dvorani na Poljudu.

Ekipa Zorana Grgantova ovoga vikenda odigrat će dvostruki dvoboj protiv Enne Vukovar. Na samom istoku države 'Malene' će prvo u subotu s početkom u 19 sati odmjeriti snage u prvenstvenom okršaju, a dan kasnije u 18 sati iste ekipe odigrat će i četvrtfinalnu utakmicu Kupa 'Snježana Ušić'. Enna Vukovar ima iskusnu ekipu koja je među onim klubovima s pozitivnim omjerom pobjeda i poraza. Na svom parketu Vukovarke su vrlo neugodne, pa 'Malene' u oba okršaja moraju ući koncentrirano ukoliko žele izvući maksimalan učinak.

Nešto lakši zadatak imaju odbojkašice Marine Kaštela. Nakon pobjede protiv OK Brda u prošlom kolu, Marinke će ovog vikenda gostovati kod OK Splita. Ekipa s donjeg dijela ljestvice praktički je već sad osigurala opstanak, dok kaštelanskim odbojkašicama motivacija ne bi trebala biti upitna. Sa samo dva boda zaostatka za vodećom Mladosti, Marina ima priliku zadržati pritisak nad Zagrepčankama.

13. kolo:
Brda – Olimpik
Poreč – Osijek
Mladost – Dubrovnik
Enna Vukovar – OK Kaštela
Split – Marina Kaštela
Dinamo – Rijeka


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij