hren

Odbojkaški klub Ribola Kaštela polako, ali sigurno, gradi bolju budućnost. Dokaz tome je potpisana suradnja s udrugom Glas poduzetnika, koja bi trebala donijeti financijsku stabilnost kluba.

Situacija s koronavirusom opteretio je klub na najosjetljivije mjesto – na financije. Kaštelani su zbog toga ostali bez nekoliko važnih seniorskih igrača te su morali 'krpati kraj s krajem'. Stanje se u međuvremenu popravilo, najviše zahvaljujući vjernim sponzorima i kvalitetnim donatorskim projektom Klub 1000.

Cilj projekta je okupiti do tisuću tvrtki koji će svojim donacijama pripomoći trofejnom klubu, koji je od koronakrize izgubio 50 posto svojih prihoda. U taj je projekt sada ušla udruga Glas poduzetnika koja se od samog početka zalaže za razvoj sporta, a obje stranke smatraju da će ova suradnja donijeti puno dobroga na obostranu korist.

 - Ovo je za nas velika čast i zadovoljstvo. Od početka koronakrize okrenuli smo se promociji kluba i suradnji s poduzetnicima, koji su zapravo vrlo važan segment za razvoj sporta ali i društva u cjelini -  kazao je trener i voditelj sportskog odjela Ivan Rančić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij