hren

Gust raspored dočekao je Ribolu Kaštela uoči Božića. U 24 sata odigrat će čak dvije utakmice protiv zahtjevnih protivnika.

Momčad Ivana Rančića u subotu s početkom u 18 sati na Poljudu čeka obližnji derbi sa Splitom, a radi se o zaostaloj utakmici 8. kola Superlige. Forma Splićana je u uzlaznoj putanji, što pokazuje serija dobrih rezultata koji su ih vinuli do treće pozicije prvenstvene ljestvice. Ribola je odmah iza njih, sa samo dva boda zaostatka i utakmicom manje. Pomlađeni Kaštelani "nabrijano" čekaju „susjede“ čiju igru još uvijek dirigira Igor Omrčen, jedan od najboljih hrvatskih odbojkaša u povijesti. Sa svojih 40 godina na leđima još uvijek oduševljava igrom, ali iskusni trener Rančić zna kako ga zaustaviti.

Samo dan kasnije, u 17:30 sati u dvorani u Kaštel Starom Ribola će ugostiti Mursu Osijek. Gosti su jedina neporažena momčad u prvenstvu, a prije nekoliko dana s velikih i tijesnih 3:1 svladali su zagrebačku Mladost. Na taj su način pokazali pravu konkurentnost u borbi za naslov prvaka. U njihovim redovima nalaze se Ivan Matoković i Kristijan Šućur, donedavni igrači Ribole Kaštela, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će proći prvi susret sa suprotne strane.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij