hren

Svega nekoliko dana nakon predstavljanja novih epidemioloških mjera koje su stupile na snagu u subotu, 28. studenog, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske dao je dozvolu drugoligašima za nastavak natjecanja.

Naime, nove mjere uključivale su zabranu sportskih natjecanja, osim sportaša i sportašica I.-III. kategorije te seniorskih momčadi i ekipa koje se natječu najvišem stupnju natjecanja. Za kaštelanski sport to je značilo da će na parkete moći stajati samo odbojkaši Ribole Kaštela, te odbojkašice Kaštela i Marine Kaštela, budući da oni nastupaju u Superligi.

Za košarkaše i rukometaše Ribole Kaštela, rukometašice Marine Kaštela te nogometaše GOŠK-a, Vala i Jadrana to je značilo da neće igrati do kraja godine, pa čak niti smijeti trenirati.

Sada je službeno potvrđeno kako će košarkaši i rukometaši Ribole Kaštela, kao i rukometašice Marine Kaštela, ipak moći nastaviti s prvenstvenim utakmicama. Budući da su njihove utakmice zakazane za protekli vikend bile odgođene, Prva muška košarkaška liga, 1. HRL – jug (m) i 2. HRL – jug (ž) nastavit će se na način da će se preskočeno kolo pomaknuti za naredni vikend.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij