hren

MLAĐI SENIORI
Nakon što je tjedan dana ranije održano Europsko prvenstvo za juniore, proteklog vikenda u Poreču su se okupili ponajbolji europski mladi judaši na Europskom prvenstvu u judu za mlađe seniore.

Na prvenstvu su nastupila 192 judaša te 135 judašica iz 36 država, a među 16 predstavnika Hrvatske bio je i Domagoj Bratinčević iz JK Kaštela, pod vodstvom trenera Boška Rozge.

U prvoj borbi Domagoj se, u kategoriji do 100 kg,  borio protiv francuskog predstavnika Paula Devosa,  koji je bio jedan od trofejnih judaša u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Meč je započeo vodstvom Bratinčevića, no nije ga uspio zadržati do kraja borbe te je nakon minutu i pol pao na „ippon“ i izgubio borbu.
Nastavak Bratinčevićevog natjecanja ovisio je o daljnjem uspjehu Devosa, no kako je Francuz natjecanje završio prije četvrtfinala i za Kaštelanina su daljnje mogućnosti bile završene.

Ovo prvenstvu donijelo je i radost u redove hrvatskih predstavnika jer je Lara Cvjetko u kategoriji do 70 kg ponijela titulu europske prvakinje, dok su se srebrom okitili Robert Klačar u kategoriji do 66 kg te Karla Prodan u kategoriji do 78 kg.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij