PRVENSTVO ZA KADETE, JUNIORE I MLAĐE SENIORE
Nakon osvojenih medalja na nedavno održanom prvenstvu države za mlađe uzraste, članice karate kluba Obi Kaštela i na državnom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore, koje je održano ovog vikenda u Dvorani mladosti u Rijeci, osvojile su tri medalje, jednu srebrnog i dvije brončanog sjaja.

Srebrnu medalju u kategoriji do 47 kg u konkurenciji kadetkinja osvojila je Nika Bešlija.
U konkurenciji kadetkinja poviše 54 kg Tina Grković osvojila je broncu, a bronca je pripala i Loliti Lani Ivaković u konkurenciji juniorki do 59 kg.

- Super smo zadovoljne rezultatima, ali bi nam bilo puno lakše kad bi imali malo bolje uvjete treninga. Da bar mozemo trenirati češće -  kazala je Nika Bešlija, koja je u osam dana  nastupila na dva državna prvenstva, na jednom osvojila zlato, a na drugom srebrnu medalju.

- Na zadnja dva PH kući smo donijeli šest medalja, tri zlata, jedno srebro i dvije bronce, ostvarili tri peta i jedno sedmo mjesto. Zdovoljni smo postignutim, uložili smo puno truda svi zajedno, od natjecatelja i trenera do roditelja. Ali realno za neki ozbiljniji rezultat moramo početi ulagati u sport. Zahvalni smo Gradu Kaštela na pomoći kod iznalaženja prostora za treninge, no broj treninga, od dva puta tjedno nije još uvijek dovoljan da bi kazali da se možemo „ozbiljno“ baviti sportom, a talenata i kvalitetnih natjecatelja nam ne nedostaje – složila se s Nikom i trenerica Tea Bešlija.

 

Foto:KK Obi


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij