Članovi karate kluba Obi iz Kaštela proteklog su vikenda sudjelovali na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste u konkurencijama U10, U12 i U14, koje se održalo na Kantridi u Rijeci i s tog natjecanja, u konkurenciji 488 mladih karatista, kući su se vratili sa tri osvojene zlatne medalje i nekoliko vrlodobrih plasmana.

Kaštelansku ekipu predstavljalo je sedam natjecateljica, od kojih njih šest bez posebnog iskustva na ovakvim natjecanjima, a jedina s ovakvim natjecanjima  iza sebe bila je Nika Bešlija. Upravo zato, njihov uspjeh u Rijeci još je i veći.

Zlatne medalje u svojim kategorijama tako su osvojile Antonia Lozovina, Elena Bešlija i Nika Bešlija. Njihove klupske kolegice Paola Rančić, Maja Ivančev te Marija Škojo osvojile su peta mjesta u svojim kategorijama, dok je Mirna Drnasin natjecanje završila na sedmom mjestu.

- Zadovoljni smo uspjehom naših natjecateljica, posebno jer  smo, zbog cjelokupne situacije, „na ulici“. Iskoristili smo sve moguće načine treninga dok nas je pomazilo lijepo ljetno vrijeme, a sa kišnim vremenom, trenirali smo u prostoru površine 16 metara četvornih.  Ne treba niti naglasiti da to nisu uvjeti za trening pogotovo ne za osvajanje zlata na prvenstvu države.
Trenutno smo u dogovorima oko gradskog prostora i hvala Gradu Kaštela što nam je izašao u susret, ali još nemamo ni blizu idealne termine za nastaviti s normalnim uvjetima treninga, a već sljedećeg vikenda čeka nas prvenstvo države za kadete, juniore i mlađe seniore  - poručili su iz kluba i zahvalili  roditeljima  natjecatelja koji su im najveća podrška i bez kojih ni nastupi u Rijeci ne bi bili tako uspješni.

 

Foto: KK Obi


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij