hren

USPJEH MARINA VUJIĆA
Proteklog vikenda u Dubrovniku je održan  judaški Europski seniorski kup „Dubrovnik 2020“,  na kojem je u više kategorija nastupilo 115 judaša i judašica iz sedam država, a među njima, u timu Hrvatske i petero judaša JK Kaštela.

Nikola Zorotović u kategoriji do 60 kg, Mislav Krček u kategoriji do 73 kg, Ivan Rozga u kategoriji do 90 kg te Domagoj Bratinčević u kategoriji do 100 kg, ovog puta imali su nešto manje sreće i ostali bez plasmana, dok je Marin Vujić u kategoriji do 81 kg osvojio odlično peto mjesto.

Vujić je u prvoj borbi odličnim „ipponom“ slavio protiv sunarodnjaka Mate Šušića. U slijedećoj borbi pred njega je stao Dominik Družeta koji koristi svoje iskustvo te navodi Marina na tri kazne i dobiva borbu. Nakon popravnih borbi, u kojima je slavio protiv Srbina Uroša Madžarevića i domaćeg predstavnika Marina Franušića, Vujić gubi u borbi za broncu od Milana Bunčića, predstavnika Srbije i osigurava peto mjesto.

Nikola Zorotović imao je tri zahtjevne borbe. U prvoj borbi pred njega je izašao slovenski predstavnik David Starkel i nakon malo manje od dvije minute borbe Starkel baca Zorotovića na „ippon“ i odnosi pobjedu. Nakon poraza Zorotović  jako dobro ulazi u drugu borbu protiv predstavnika Srbije Pavla Kršmanovića. Nakon bacanja sjajnog „wazzaria“, Kaštelanin  ne uspijeva održati koncentraciju do kraja i pred kraj pada na „ippon“ te gubi borbu. Treća borba protiv Srbina Nemanje Milića odlazi u „golden score“ gdje Zorotović izvlači deblji kraj i ostaje bez medalje.
Mislav Krček je je u prvoj borbi izgubio od Đorđa Stanojevića koji je predstavljao reprezentaciju Srbije, a u drugoj od Slovenca Zana Markovića.
Ivan Rozga u kategoriji do 90 kilograma nije uspio savladati slovenskog predstavnika Mihaila Čirića. Ćirić nije uspio doći do polufinala i osigurati Rozgi popravne borbe pa je tu za njega natjecanje završilo.
U jako zahtjevnoj kategoriji do 100 kilograma borio se Domagoj Bratinčević i prvoj borbi izgubio je od sunarodnjaka Josipa Kokeze. Nažalost u drugoj borbi protiv Srbina Aleksandra  Kukolja, Bratinčević  je ozlijedio rame i nije više mogao nastaviti s borbama te ostao bez plasmana.

 

Foto: Eju.net


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij