hren

Lijepo i sunčano poslijepodne u srijedu su članovi Ribolovno sportskog kluba Giričić iz Kaštel Gomilice iskoristili za trening vježbajući sa štapom na plaži Torac. Spremaju se za državno prvenstvo u ribolovu koje će održati sljedeći vikend na Viru, a na kojem će sudjelovati njihova tri člana.

Zatekli smo ih na plaži kako svaki sa svojim štapom odrađuje trening, najvažnije je bilo tko će dalje baciti, a da itekako znaju bacati štap pokazuju rezultati jer su se plasirali na državno natjecanje u ribolovu koje će održati sljedeći vikend na Viru. Među 24 najbolja plasirali su se Josip Taraš i Roko Kojundžić, a s njima će na natjecanje i član U21 Luka Džakula.

- Trenutno vježbamo i pripremamo se za državno prvenstvo, sada vježbaju bez ikakvih udica vježbaju sa štapom i sa olovom, pravimo izbacivanje, tko dalje, tehnike i slično. Potrudit ćemo se još tri do četiri put odraditi trening do natjecanja da budu što bolje istrenirani –  kazao nam je Toni Kapov iz RSK Giričić i dodao kako su im rezultati plasmana na državno odlični, koliko su malo treninga imali.

Kako nam je kazao Kapov, praksu sa štapom odrađuju na plaži u Kaštel Gomilici ili Kaštel Kambelovcu, a u klupskim prostorijama odrađuju teoretski dio.

 

FOTO:PGK


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij