hren
 

Kaštelanski klubovi u četvrtom kolu 1. Županijske lige traže prve prvenstvene pobjede. I dok su GOŠK i Val upisali tri remija, Jadran je osim jednog boda upisao dva teška poraza.

U razmaku od samo tjedan dana nogometaši Vala igraju drugi kaštelanski derbi. Onaj protiv GOŠK-a prošloga tjedna završio je bez pobjednika, ali zato protiv sućuračkog Jadrana idu na puni plijen. Sućurani su izrazito loše ušli u prvenstvo, jedan bod mizerna je utjeha nakon dva teška poraza. No, put prema bolje sutra odnekud su morali početi. Hoće li tim putem nastaviti ili će Val konačno doći do pobjede saznat ćemo na stadionu Zrinski u Kaštel Sućurcu.

A prema tri boda svim će snagama krenuti i GOŠK na svom terenu u Kaštel Gomilici. Najavljena borba za prvo mjesto na travnjaku je krenula sporim korakom. Bračani nisu lagan zadatak, sedam bodova uz 8:2 gol razliku u tri utakmice najbolji je njihov start u 1. ŽNL nakon dugo vremena. Niz žele nastaviti i u Gomilici, pa ovu utakmicu možemo smatrati najzanimljivijim ovoga kola.

Napominjemo kako će se sve utakmice održati uz ograničen broj gledatelja, prema naputku Stožera Splitsko-dalmatinske županije.

4. kolo
Subota 26.9.2020., 16:00h
Mračaj – Vinjani
Primorac 1929 – Orkan
Poljičanin 1921 – Imotski
GOŠK – Postira Sardi
Jadran (KS) – Val
Omiš – Omladinac

Nedjelja 27.9.2020., 16:00h
Mladost (P) – Jadran (T)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij