hren
 

Odlazak odbojkaša Ribole Kaštela u rumunjski Galati pretvorio se u neviđen scenarij. Umjesto odigravanja kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka doživjeli su dvostruki hladan tuš.

Naime, večeras predviđena utakmica protiv rumunjske ekipe C.S.M. Arcada Galati prvotno je bila odgođena. Kaštelani su po dolasku u Rumunjsku saznali da se dogodila greška u komunikaciji osoba zaduženih za praćenje informacija vezanih za testiranje igrača na COVID-19.

Odmah je obavljeno novo testiranje momčadi i stožera, ali CEV nije dao dozvolu da se utakmica odigra jer rezultati nisu mogli biti gotovi prije planiranog početka utakmice. Bilo je govora kako će se utakmica odigrati sutradan, no predstavnici krovne europske odbojkaške organizacije odlučili su za 'zelenim stolom' upisati pobjedu domaćinu.

Bila je varijanta da se utakmica odigra sutra, pa bi tako Kaštelani u jednom danu odigrali dvije utakmice. I to je bolje nego uopće ne imati šansu za borbu. No, čelnici CEV-a postupili su drugačije. Riboli Kaštela sada preostaje dati sve od sebe u sutrašnjoj utakmici protiv finskog Levoranta Sastamale, a onda eventualnom pobjedom čekati rasplet situacije.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij