hren
 

Sportski tereni miruju na neko vrijeme. Koronavirus opustošila je travnjake i parkete baš u zapletu sezone kada su timski sportaši na vrhuncu forme. Kapetan Mladosti Ribola Kaštela Hrvoje Pervan kazao nam je kakva je trenutna situacija u klubu.

„Trenutno ne treniramo, većina momčadi je otišla svojim kućama pa kad se ovo smiri vidjet ćemo što će biti“, kazao je Pervan aludirajući na slavonske kolege Matokovića, Ivića i Šućura, dok bi Dalton Solbrig put Chicaga trebao ovih dana.

„Uskoro ćemo u dogovoru s klubom krenuti s nekim treninzima. Oni su nam rekli poslati plan i program pojedinačnog treninga, odnosno što se može raditi dok ne prođe ova situacija“, otkrio je Pervan.

Inače, momčad Mladosti bila je u Milanu prije mjesec dana gdje je odigrala uzvratnu utakmicu Challenge kupa. Samo par dana po povratku iz Italije javnost je bila upoznata za prvi slučaj zaraze u toj zemlji.

„Svakako da sam o tome razmišljao. Mi smo se vratili iz Milana 14. veljače, a pet dana kasnije saznali smo vijest da je jedna osoba zaražena. Međutim, ni ja niti itko od suigrača i bližnjih nisu do sada pokazali bilo kakve simptome“, poručio je kapetan momčadi koja je iz Milana 'utekla' na vrijeme.

Kratko je prokomentirao i odluku Hrvatskog odbojkaškog saveza kojom je titula prvenstva dodijeljena njegovoj momčadi.

 „Možda je prenagla odluka, možda su mogli pričekati neki period da se vidi kako će se napraviti. Titula je tu, ali nemam nikakvih osjećaja, kao da smo trenirali nizašto. Bili smo u dobroj formi, igrali dobro i žao mi je što se dogodila ova situacija“, kazao je Pervan istaknuvši kako bi teško koja odluka zadovoljila apsolutno sve.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij