Karate klub Samobor bio je domaćin međunarodnog turnira 29. Grand Prix Croatia, jednog od najjačih turnira u Hrvatskoj, na kojem je nastupilo 268 klubova sa 1663 natjecatelja iz 22 države, od najmlađih uzrasta do senora.  Među njima su nastupili i članovi KK OBI iz Kaštela, a među mladim Kaštelanima najbolji uspjeh postigla je Nika Bešlija, osvojivši brončanu medalju.

Nika je na ovom natjecanju nastupila u konkurenciji mlađih kadetkinja do 45 kg i u konkurenciji kadetkinja do 47 kg. Brončana medalja pripala joj je u kategoriji mlađih kadetkinja. Do medalje je došla s dvije pobjede i to nad predstavnicama Kosova i Bosne i Hercegovine, dok je treću borbu s predstavnicom Ukrajine izgubila. U borbi za treće mjesto imala je dvije borbe i obje uspješno odradila.

Uz Niku Bešliju na ovom je natjecanju nastupilo još petero natjecatelja iz KK OBI i to Ante Ivaković u kategoriji juniori plus 76 kg, Elena Bešlija u kategoriji učenica do 32 kg, Lana Lozovina u kategorijama kadetkinje poviše 54 kg i juniorke poviše 59 kg, Lolita Lana Ivaković među kadetkinjama do 54 kg te junirkama do 59 kg te Tina Grković u kategoriji kadetkinje poviše 54 kg i juniorke poviše 59 kg.

Iako nisu osvojili medalje svi oni na turniru su pokazali dobru spremnost i borbenost, ostvarivši nekoliko pobjeda, a na turniru ih je vodila  trenerica Tea Bešlija.

Foto: KK OBI


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij