hren
 

Što se proteklih dana očekivalo to se i obistinilo nakon poraza u gradskom derbiju protiv Jadrana (KS) – Radoslav Tomas više nije trener seniorske momčadi Goška.

Premda je klub sjajno otvorio sezonu te je u jednom trenutku zauzimao vodeće mjesto, serija od šest utakmica bez pobjede bila je kap koja je prelila čašu. Radoslav Tomas preuzeo je momčad Goška u siječnju 2018. godine te je dobrim rezultatima u gotovo dvije godine držao Gošk na respektabilnoj razini u 1. Županijskoj ligi.

Da zna raditi svoj posao govori podatak da su Val i Jadran zajedno u međuvremenu promijenili čak šest trenera. Međutim, serija loših rezultata presudila je njegovu poziciju koju je od ponedjeljka preuzeo Željko Škopljanac, dok je Tomas novi trener kadeta.

Nekoć velika nada hrvatskog nogometa, koja zbog prometne nesreće nikad nije dosegla vrhunac, po prvi put preuzima neki kaštelanski klub nakon Vala 2013. godine. Od tada je vodio nogometnu školu Solina i nekoliko dobnih kategorija te je bio pomoćnik glavnom treneru Solina. Posljednji veći angažman imao je u Croatiji iz Zmijavaca.

Zanimljivo je da je Škopljanac prije desetak dana imenovan novim trenerom kadeta, a samo tjedan dana kasnije uprava Goška napravila je rošadu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij